Vulkanland Hulz Zrębki do wędzenia "jabłoń"
Dla łagodnie owocowych doznań smakowych
WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie
Opis
Regionalne, nieobrobione drewno pochodzi ze styryjskiego regiony Vulkanland. Jabłoń wytwarza cienki dym, o łagodnym owocowym posmaku, który przenika do grillowanego jedzenia. Zrębki jabłkowe są szczególnie polecane do ryb i owoców morza, ale można je również stosować do drobiu, wieprzowiny i warzyw.
Sposób użycia: przed użyciem namoczyć zrębki w wodzie na ok. 30 minut. Pozostawić do spłynięcia nadmiaru wody.. Położyć zrębki bezpośrednio na rozżarzonym węglu drzewnym. W grillach gazowych zrębki umieszcza się w pojemniku wędzarniczym na ruszcie grillowym.
Marki: | Vulkanland Hulz |
---|