Sperli Bio nasiona kiełków - pikantna mieszanka
Wyjątkowe urozmaicenie w kuchni
29,99 zł
(włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Uprawa na parapecie
- Gotowe do szybkiego zbioru
- Wszechstronne zastosowanie
- Wysiew: cały rok
Nr art.: SP-85028, Zawartość: 1 opakowanie, EAN: 4001523850284
Opis
- Skład: 40% fasola mung, 20% rzodkiewka, 20% soczewica, 20% gorczyca
Nasze wskazówki:
- Temperatura kiełkowania: 18 do 22°C
- Namocz kiełkujące nasiona w wodzie na jedną noc
- Umieść szklankę do kiełków w jasnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego
- Zbiory kiełkują po trzech do pięciu dniach
- Gotowe do spożycia kiełki można przechowywać w lodówce przez kilka dni, ale przed spożyciem należy je ponownie przepłukać
Okres siewu: | cały rok |
---|---|
Okres kiełkowania: | 3 do 8 dni |
Zbiór: | cały rok |
Marki: | Sperli |
---|---|
Miejsce siewu: | skrzynki i pojemniki (do wnętrz) |
Dostępne jako: | porcja nasion |
Miejsce: | słoneczne miejsce oraz półcień |
Zawartość: | 200 g |