Sperli Bio nasiona kiełków - fasola japońska adzuki
Vigna angularis
25,99 zł
(włącznie z kwotą VAT 8% - plus koszty dostawy)
Właściwości i zalety
- Bardzo prosta uprawa
- Gotowe do szybkiego zbioru
- Idealne do dań azjatyckich
- Wysiew: cały rok
Nr art.: SP-85024, Zawartość: 1 opakowanie, EAN: 4001523850246
Opis
Nasze wskazówki:
- Temperatura kiełkowania: 18 do 22°C
- Namocz kiełkujące nasiona w wodzie na jedną noc
- Umieść szklankę do kiełków w jasnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego
- Zbiory kiełkują po trzech do pięciu dniach
- Gotowe do spożycia kiełki można przechowywać w lodówce przez kilka dni, ale przed spożyciem należy je ponownie przepłukać
Okres siewu: | cały rok |
---|---|
Okres kiełkowania: | 3 do 5 dni |
Zbiór: | cały rok |
Marki: | Sperli |
---|---|
Miejsce siewu: | skrzynki i pojemniki (do wnętrz) |
Dostępne jako: | porcja nasion |
Głębokość sadzenia: | 0 cm |
Miejsce: | słoneczne miejsce |
Nazwa botaniczna: | Vigna angularis |
Zawartość: | 200 g |