Nasiona kapusty pekińskiej
Chrupiąca, świeża kapusta pekińska to sałatka numer 1 w miesiącach zimowych. Jej liście zawierają najczystsze białko. Cechą szczególną jest to, że w przeciwieństwie do białka zwierzęcego nie zawiera tłuszczu. Kapustę pekińską można podawać na wiele różnych sposobów. Czy to jako sałatka z pomidorami, papryką i oliwą z oliwek, czy też jako słodka sałatka z mandarynkami i kiwi - kapusta pekińska zawsze dobrze smakuje.
Kapusta pekińska: 6 artkułów
-
Samen Maier Bio kapusta pekińska "Granaat"
- Przyjemnie łagodny smak
- Wytrzymuje lekki mróz
- Zbiory: październik
-
AUSTROSAAT Kapusta pekińska "Granaat"
- Szczupłe, wysokie, cylindryczne głowy
- Bardzo łatwa uprawa
- Na sałatkę i ugotowana jako dodatek i składnik wielu dań
-
Bingenheimer Saatgut Pak Choi "Yorokobi"
- Kompaktowy wzrost
- Delikatna konsystencja
- Łagodna słodycz
-
ReinSaat Kapusta pekińska "Kaito"
- Do uprawy jesiennej
- Odporna na strzelanie
- Wysiew: od połowy lipca
-
ReinSaat Kapusta chińska "Pak Choi, White Celery Mustard"
- Podobna do kapusty pekińskiej
- Łagodnie pikantny smak
- Zbiory: marzec - listopad
-
AUSTROSAAT Bio kapusta pekińska "Granaat"
- Sprawdzona odmiana
- Długie, smukłe główka
- Nasiona organiczne
Wszystkie ceny zawierają VAT