Kawałki drewna do wędzenia "jesion"

Szlachetny, pikantny aromat

WyprzedanoProdukt nie jest już dostępny w naszym sklepie

Opis

Kawałki do wędzenia z jesionu mają wyjątkowo pikantny, prawie ziemisty aromat. Są w 100% naturalne i suszone na powietrzu. Użyte drewno pochodzi z naszego własnego lasu w Dolnej Austrii. Wszystkie produkty Köhlerei Hochecker są ręcznie cięte i pakowane.

  • Drewno z certyfikatem PEFC z własnego lasu
  • Okorowane
  • Naturalne i suszone na powietrzu
  • Cięte i pakowane ręcznie

Zalecenie: kawałki są idealne do wołowiny, jagnięciny, dziczyzny i ryb.

Kraj pochodzenia drewna: Austria
Dalsze informacje

Zastosowanie:
Przed użyciem kawałki należy namoczyć w wodzie przez co najmniej 30 minut. Następnie pozostawić do spłynięcia nadmiaru wody. Następnie umieścić wymaganą ilość kawałków na rozżarzonym węglu drzewnym. Dzięki temu wydobywa się aromatyczny dym, a mięso nabiera wyśmienitego smaku.

ocen klientów po polski dla Kawałki drewna do wędzenia "jesion"

Podobne produkty:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Klienci, którzy nabyli "Kawałki drewna do wędzenia "jesion"", zakupili także:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder